1. Best birthday ever hahaha nak nangis ara td xD #photofy #photofyapp @photofyapp

    Best birthday ever hahaha nak nangis ara td xD #photofy #photofyapp @photofyapp

  2. Happy 20th Birthday,
    #flipagram featuring @fauzulhaziq7. A birthday shoutout to my twin, yg beza 10 min lain mak lain bapak kah! Knowing him since 2007 and still counting down, again happy birthday pau comel haha.

  3. Ummi masuk dapur first half game; ara masuk dapur second half game hahahaha so full time game 6-0 yep sbb ara kalah, injured kahkahkah

    Ummi masuk dapur first half game; ara masuk dapur second half game hahahaha so full time game 6-0 yep sbb ara kalah, injured kahkahkah

  4. Lol Happy First July people! Eksaited eksaited eksaited ni xD counting down #2807 w/ my kembar: @fauzulhaziq7

    Lol Happy First July people! Eksaited eksaited eksaited ni xD counting down #2807 w/ my kembar: @fauzulhaziq7

  5. Ummi kata Roti Canai Pusing // mak kata Roti Canai Siput hahahaha done with murtabak berlapis skrg smbg dgn uli cronut. Ayuh fara himnae himnae! :> #daughtermothergrandma #bondingtime

    Ummi kata Roti Canai Pusing // mak kata Roti Canai Siput hahahaha done with murtabak berlapis skrg smbg dgn uli cronut. Ayuh fara himnae himnae! :> #daughtermothergrandma #bondingtime

  6. Beef Cold Mee. Recommended to all. Hahahaha memandangkan esok dah start berpuasa so nk berbuka disini pun boleh lol okay, Selamat Berpuasa semuaaa :D cc: @kimijamai akhirnya ara ke sini setelah sekian lamaaa since ur post psl mee ni muahaha xD  (at Mee Tarik Warisan Asli, Sungai Besi Lake Field)

    Beef Cold Mee. Recommended to all. Hahahaha memandangkan esok dah start berpuasa so nk berbuka disini pun boleh lol okay, Selamat Berpuasa semuaaa :D cc: @kimijamai akhirnya ara ke sini setelah sekian lamaaa since ur post psl mee ni muahaha xD (at Mee Tarik Warisan Asli, Sungai Besi Lake Field)

  7. Perjanjian Sultan Brunei dgn Sultan Johor 1918 HAHAHAHA ada org kata adik adik saya handsome tu yg sengaja post lg sekali xD

    Perjanjian Sultan Brunei dgn Sultan Johor 1918 HAHAHAHA ada org kata adik adik saya handsome tu yg sengaja post lg sekali xD

  8. Three heroes in my life hahahaha si tak sado lah adik adik aku adoi. Dari kiri abah haqim haffith. Rindu nya lahai nk gaduh dgn haqim. -UiTM Pulau Pinang- p/s: Esok last payper last payper woii hahaha! All the best lah to those menjawab #Inorganic #Chemistry esok xD

    Three heroes in my life hahahaha si tak sado lah adik adik aku adoi. Dari kiri abah haqim haffith. Rindu nya lahai nk gaduh dgn haqim. -UiTM Pulau Pinang- p/s: Esok last payper last payper woii hahaha! All the best lah to those menjawab #Inorganic #Chemistry esok xD

  9. Latty’s third fillial generation hahaha finally, experiment breeding latty-lito berjayaaa! Harap harap lah anak anak dy ni semua telinga curl. #cepatlahmembesaryeanakanak (at Sweater Weather THE NBHD)

    Latty’s third fillial generation hahaha finally, experiment breeding latty-lito berjayaaa! Harap harap lah anak anak dy ni semua telinga curl. #cepatlahmembesaryeanakanak (at Sweater Weather THE NBHD)

  10. The reason why ara lebih selesa belajar di kolej dari kat rumah. I could concentrate for hours. Tapi tapi bila ummi ajak balik ni, ada strudel kat rumah.. siapa yg mampu tolak wey? Hahahaha ok jia you all of you. #finalexam #2ndsem (at Missing You— GD ft Kim Yoon Ah)

    The reason why ara lebih selesa belajar di kolej dari kat rumah. I could concentrate for hours. Tapi tapi bila ummi ajak balik ni, ada strudel kat rumah.. siapa yg mampu tolak wey? Hahahaha ok jia you all of you. #finalexam #2ndsem (at Missing You— GD ft Kim Yoon Ah)