1. #majorthrowback gambar atas.

01091995 - Harini birthday haffith. Saengil chukhamnida! Happy birthdaaaaay! Hahahaha soon ara dah nk balik upm nnt rindu dgn dorang berdua ni haa, syasya sekali. 


May you have a blast 19th birthday, be a good son and a good brother. Ily :) 
We’ll always love you..
to the moon and back.
#okayandabolehnangisterharuskrg

    #majorthrowback gambar atas.

    01091995 - Harini birthday haffith. Saengil chukhamnida! Happy birthdaaaaay! Hahahaha soon ara dah nk balik upm nnt rindu dgn dorang berdua ni haa, syasya sekali.


    May you have a blast 19th birthday, be a good son and a good brother. Ily :)
    We’ll always love you..
    to the moon and back.
    #okayandabolehnangisterharuskrg

  2. Semalam punya ceritaaaa, hahahaha berapa kali punya try nk kumpulkn balik semua budak budak Tawakal, rasanya yg iftar tu berjaya kot? Tp sygnya, ara tk dapat join :< 

Teringat kita dulu dulu masa form 2 kena buat teater Phantom of the Opera HAHAHA tulaaa first time ara berdandan sbb nk jd watak opera dancer, patu scene chandelier jatuh tu kitaorg guna swing sidai kain yg boleh berpusing, ambil kt ampaian. Sekolah dgn asrama sebelah sebelah, nu haaa kreatif kan? Lols xD

    Semalam punya ceritaaaa, hahahaha berapa kali punya try nk kumpulkn balik semua budak budak Tawakal, rasanya yg iftar tu berjaya kot? Tp sygnya, ara tk dapat join :<

    Teringat kita dulu dulu masa form 2 kena buat teater Phantom of the Opera HAHAHA tulaaa first time ara berdandan sbb nk jd watak opera dancer, patu scene chandelier jatuh tu kitaorg guna swing sidai kain yg boleh berpusing, ambil kt ampaian. Sekolah dgn asrama sebelah sebelah, nu haaa kreatif kan? Lols xD

  3. Si coklat emas “hmm takpelah aku main sengsorang”
    Si coklat pekat “tantaraaa aku dh hilang!”
    Si hitam putih “alamak terlebih drift pulak!”
    Si coklat pekat “hekeleh, mamat ni show off pulak” “awaaa jom lah main”
    Si coklat emas “……”
    Si hitam putih “saya nk try masuk ikut lubang ni “
    Si coklat hitam “eh mana dia ni pi?”
    Si hitam putih “awaaa saya kt sini! Tantaraaa magic kn?!”
     layan dorang pepagi camni lah hyper dy

  4. Ooo ooo tee dee td xD ummi photobomb kah&#160;! :&gt;

    Ooo ooo tee dee td xD ummi photobomb kah ! :>

  5. Best birthday ever hahaha nak nangis ara td xD #photofy #photofyapp @photofyapp

    Best birthday ever hahaha nak nangis ara td xD #photofy #photofyapp @photofyapp

  6. Happy 20th Birthday,
    #flipagram featuring @fauzulhaziq7. A birthday shoutout to my twin, yg beza 10 min lain mak lain bapak kah! Knowing him since 2007 and still counting down, again happy birthday pau comel haha.

  7. Ummi masuk dapur first half game; ara masuk dapur second half game hahahaha so full time game 6-0 yep sbb ara kalah, injured kahkahkah

    Ummi masuk dapur first half game; ara masuk dapur second half game hahahaha so full time game 6-0 yep sbb ara kalah, injured kahkahkah

  8. Lol Happy First July people! Eksaited eksaited eksaited ni xD counting down #2807 w/ my kembar: @fauzulhaziq7

    Lol Happy First July people! Eksaited eksaited eksaited ni xD counting down #2807 w/ my kembar: @fauzulhaziq7

  9. Ummi kata Roti Canai Pusing // mak kata Roti Canai Siput hahahaha done with murtabak berlapis skrg smbg dgn uli cronut. Ayuh fara himnae himnae! :&gt; #daughtermothergrandma #bondingtime

    Ummi kata Roti Canai Pusing // mak kata Roti Canai Siput hahahaha done with murtabak berlapis skrg smbg dgn uli cronut. Ayuh fara himnae himnae! :> #daughtermothergrandma #bondingtime

  10. Beef Cold Mee. Recommended to all. Hahahaha memandangkan esok dah start berpuasa so nk berbuka disini pun boleh lol okay, Selamat Berpuasa semuaaa :D cc: @kimijamai akhirnya ara ke sini setelah sekian lamaaa since ur post psl mee ni muahaha xD  (at Mee Tarik Warisan Asli, Sungai Besi Lake Field)

    Beef Cold Mee. Recommended to all. Hahahaha memandangkan esok dah start berpuasa so nk berbuka disini pun boleh lol okay, Selamat Berpuasa semuaaa :D cc: @kimijamai akhirnya ara ke sini setelah sekian lamaaa since ur post psl mee ni muahaha xD (at Mee Tarik Warisan Asli, Sungai Besi Lake Field)