1. Lab KTO ptg tadi hohoho selamanya asper tak kesah lah hang fast track ke laluan perdana.. tetap asper hihihi :> #asper #upm #ohsemmmm

    Lab KTO ptg tadi hohoho selamanya asper tak kesah lah hang fast track ke laluan perdana.. tetap asper hihihi :> #asper #upm #ohsemmmm

  2. Lol asilah’s caption! “Ara with her new tudungruffle”  hahaha saya suka tudung ni dgn colors dy cantik comel comel je semua. Preorder baru dibuka sila lah sila lah visit @tudungruffle @tudungruffle :) thanks sis Hanis Arif.

    Lol asilah’s caption! “Ara with her new tudungruffle” hahaha saya suka tudung ni dgn colors dy cantik comel comel je semua. Preorder baru dibuka sila lah sila lah visit @tudungruffle @tudungruffle :) thanks sis Hanis Arif.

  3. Chinese calligraphy hohoho buruk ah ara punya tulisan hanzi, aqila punya lagi lawo uollls. K k #5th #colourful #day #chinese #calligraphy #activity #ohsemmmm

    Chinese calligraphy hohoho buruk ah ara punya tulisan hanzi, aqila punya lagi lawo uollls. K k #5th #colourful #day #chinese #calligraphy #activity #ohsemmmm

  4. Big Bad Box Sale! Oh jyeah mmg berpuas hati lah beli kotak patu ko sumbat berapa bnyk buku ko nak. Tapi mmg kena susun habis lah. Buku sudoku lah bnyk ara rembat hahahaha \m/

    Big Bad Box Sale! Oh jyeah mmg berpuas hati lah beli kotak patu ko sumbat berapa bnyk buku ko nak. Tapi mmg kena susun habis lah. Buku sudoku lah bnyk ara rembat hahahaha \m/

  5. Hahahaha! Tak sangka jumpa senior kc kat kem ni oh well all of us had fun thank you fasi :D

    Hahahaha! Tak sangka jumpa senior kc kat kem ni oh well all of us had fun thank you fasi :D

  6. Adik ara dtg melawat lak hewhew. Hmm nmpk tak kepadatan jadual weekend sy 
-putrafoodcourt-

    Adik ara dtg melawat lak hewhew. Hmm nmpk tak kepadatan jadual weekend sy
    -putrafoodcourt-

  7. Ara tengah menghadam puisi puisi jalanan yg dihimpunkan dalam zine zine ni. Pehh terbaik ah. Sesiapa berminat mahu membeli zine zine ini boleh berhubung terus di twitter @aspergilluspress  (at Kompleks Akademik E, UPM)

    Ara tengah menghadam puisi puisi jalanan yg dihimpunkan dalam zine zine ni. Pehh terbaik ah. Sesiapa berminat mahu membeli zine zine ini boleh berhubung terus di twitter @aspergilluspress (at Kompleks Akademik E, UPM)

  8. Hahahaha muka masing masing lps lab tadi. Lol @syahirahmisni. Wahai @adibahanan dan kembar nya adilah hanan, ni lah kembar ketiga korang hehehe :>

    Hahahaha muka masing masing lps lab tadi. Lol @syahirahmisni. Wahai @adibahanan dan kembar nya adilah hanan, ni lah kembar ketiga korang hehehe :>

  9. The longest sushi I ever eaten. It’s something worth that I would buy to eat…well once in a while. Rm5 for each of this delicious one at Sushi Q. Itadakimase :>

    The longest sushi I ever eaten. It’s something worth that I would buy to eat…well once in a while. Rm5 for each of this delicious one at Sushi Q. Itadakimase :>

  10. Newcomer in my room, basketball hahahaha gambar meja study is too mainstream so I posted gambar bawah meja study lol xD

    Newcomer in my room, basketball hahahaha gambar meja study is too mainstream so I posted gambar bawah meja study lol xD