1. Ummi masuk dapur first half game; ara masuk dapur second half game hahahaha so full time game 6-0 yep sbb ara kalah, injured kahkahkah

    Ummi masuk dapur first half game; ara masuk dapur second half game hahahaha so full time game 6-0 yep sbb ara kalah, injured kahkahkah

  2. Lol Happy First July people! Eksaited eksaited eksaited ni xD counting down #2807 w/ my kembar: @fauzulhaziq7

    Lol Happy First July people! Eksaited eksaited eksaited ni xD counting down #2807 w/ my kembar: @fauzulhaziq7

  3. Ummi kata Roti Canai Pusing // mak kata Roti Canai Siput hahahaha done with murtabak berlapis skrg smbg dgn uli cronut. Ayuh fara himnae himnae! :> #daughtermothergrandma #bondingtime

    Ummi kata Roti Canai Pusing // mak kata Roti Canai Siput hahahaha done with murtabak berlapis skrg smbg dgn uli cronut. Ayuh fara himnae himnae! :> #daughtermothergrandma #bondingtime

  4. Beef Cold Mee. Recommended to all. Hahahaha memandangkan esok dah start berpuasa so nk berbuka disini pun boleh lol okay, Selamat Berpuasa semuaaa :D cc: @kimijamai akhirnya ara ke sini setelah sekian lamaaa since ur post psl mee ni muahaha xD  (at Mee Tarik Warisan Asli, Sungai Besi Lake Field)

    Beef Cold Mee. Recommended to all. Hahahaha memandangkan esok dah start berpuasa so nk berbuka disini pun boleh lol okay, Selamat Berpuasa semuaaa :D cc: @kimijamai akhirnya ara ke sini setelah sekian lamaaa since ur post psl mee ni muahaha xD (at Mee Tarik Warisan Asli, Sungai Besi Lake Field)

  5. Perjanjian Sultan Brunei dgn Sultan Johor 1918 HAHAHAHA ada org kata adik adik saya handsome tu yg sengaja post lg sekali xD

    Perjanjian Sultan Brunei dgn Sultan Johor 1918 HAHAHAHA ada org kata adik adik saya handsome tu yg sengaja post lg sekali xD

  6. Three heroes in my life hahahaha si tak sado lah adik adik aku adoi. Dari kiri abah haqim haffith. Rindu nya lahai nk gaduh dgn haqim. -UiTM Pulau Pinang- p/s: Esok last payper last payper woii hahaha! All the best lah to those menjawab #Inorganic #Chemistry esok xD

    Three heroes in my life hahahaha si tak sado lah adik adik aku adoi. Dari kiri abah haqim haffith. Rindu nya lahai nk gaduh dgn haqim. -UiTM Pulau Pinang- p/s: Esok last payper last payper woii hahaha! All the best lah to those menjawab #Inorganic #Chemistry esok xD

  7. Latty’s third fillial generation hahaha finally, experiment breeding latty-lito berjayaaa! Harap harap lah anak anak dy ni semua telinga curl. #cepatlahmembesaryeanakanak (at Sweater Weather THE NBHD)

    Latty’s third fillial generation hahaha finally, experiment breeding latty-lito berjayaaa! Harap harap lah anak anak dy ni semua telinga curl. #cepatlahmembesaryeanakanak (at Sweater Weather THE NBHD)

  8. The reason why ara lebih selesa belajar di kolej dari kat rumah. I could concentrate for hours. Tapi tapi bila ummi ajak balik ni, ada strudel kat rumah.. siapa yg mampu tolak wey? Hahahaha ok jia you all of you. #finalexam #2ndsem (at Missing You— GD ft Kim Yoon Ah)

    The reason why ara lebih selesa belajar di kolej dari kat rumah. I could concentrate for hours. Tapi tapi bila ummi ajak balik ni, ada strudel kat rumah.. siapa yg mampu tolak wey? Hahahaha ok jia you all of you. #finalexam #2ndsem (at Missing You— GD ft Kim Yoon Ah)

  9. Such an overwhelmed moments! UPM was never nominated even in semi-final for the last four years but this year brings luck to UPM to compete all the way through  the final! Alhamdulilah eventhough it was 3rd runner up but it is a very proud achievement indeed for Enactus University Putra Malaysia.  

Keadaan di dalam dewan yg indah ni di Shah Alam Convention Centre ni mcm dlm cerita Harry Potter tau dak xD it was like “Gryffindor win!!” HAHAHAHA I couldn’t describe it wey. 

Well you have to be there to feel the joy. Congrats again UPM, thanks to Enactus Malaysia National Cup for the experience #EMNC Enactus UPM equals to invisible youth ^^

    Such an overwhelmed moments! UPM was never nominated even in semi-final for the last four years but this year brings luck to UPM to compete all the way through the final! Alhamdulilah eventhough it was 3rd runner up but it is a very proud achievement indeed for Enactus University Putra Malaysia.

    Keadaan di dalam dewan yg indah ni di Shah Alam Convention Centre ni mcm dlm cerita Harry Potter tau dak xD it was like “Gryffindor win!!” HAHAHAHA I couldn’t describe it wey.

    Well you have to be there to feel the joy. Congrats again UPM, thanks to Enactus Malaysia National Cup for the experience #EMNC Enactus UPM equals to invisible youth ^^

  10. "One of the best moments in my entire life ;)"  — best goalkeeper in handball intercollege game — p/s: thanks k5 for keeping me again for next sem. Majulah sukan kolej kelima :D

    "One of the best moments in my entire life ;)" — best goalkeeper in handball intercollege game — p/s: thanks k5 for keeping me again for next sem. Majulah sukan kolej kelima :D